e-poslovanje

 

e-poslovanje

 

Našim kupcima nudimo napredni dizajn i održavanje ICT sustava te efikasno upravljanje tim sustavima. Naša rješenja za infrastrukturu i usluge potrebne za podršku rastućega poslovanja su izrazito troškovno učinkovita.


ZIS

Zajednički informacijski sustav zemljišnih knjiga i katastra za izradu i upravljanje zajedničkom bazom koja omogućuje jedinstvenu prijavu te vođenje i održavanje gore navedenih podataka.


e-učenje

Platforma za udaljeno učenje i kolaboraciju za udaljeno učenje podržava napredne metode prikaza i upravljanja edukacijskim sadržajem uz dvosmjernu komunikaciju polaznika i nastavnika te praćenje uspješnosti polaznika u savladavanju sadržaja.


webGIS

Sustav za pregled, upravljanje i analizu prostornih podataka.


e-ured

Sustav e-ureda i e-arhive omogućuje brzo i efikasno upravljanje poslovnim informacijama i dokumentima (organizacija, pohrana i sigurnost) te optimizaciju poslovnih procesa, a sve sa ciljem veće efikasnosti u radu i pružanja kvalitetnih usluga krajnjim korisnicima.


e-nekretnine

Sustav za sveobuhvatnu i cjelovitu evidenciju imovine koju država posjeduje i/ili koristi. Sustav omogućava učinkovitije i efikasnije upravljanje imovinom na temelju detaljnih podataka o trenutnom stanju pojedinih segmenata imovine.
  Na vrh stranice