Search
Hrvatska
Objavljeno ETK Godišnje izvješće o poslovanju u 2003. godini 
Idemo dalje putem poslovne izvrsnosti
U drugoj polovici travnja, kako je to već uobičajeno, iz tiska je izašlo Godišnje izvješće o poslovanju kompanije Ericsson Nikola Tesla u 2003.godini. Godišnje izvješće predstavlja neophodnu «literaturu» potrebnu za Godišnju skupštinu Dioničkoga društva Ericsson Nikola Tesla koja će se, da podsjetimo, održati u utorak 18. svibnja s početkom u 17 sati, u prostoru kompanije.
Nakon što su vlastitim snagama uspješno pripremili novo izdanje prezentacijske knjižice Ericsson u Hrvatskoj, stručnjaci Kompanijskih komunikacija, odmah su krenuli u nove izdavačke pothvate. Ovaj put u suradnji sa stručnjacima iz Financija i revizorske kuće KPMG Croatia d.o.o., čija je podrška bila dragocjena, ETK komunikatori uspjeli su ostvariti kompletno rješenje, koje uključuje vizualni identitet, dizajn, fotografije, tekstove, lekturu i prijevode. Tisak je povjeren tiskarskoj kući Kerschoffset d.o.o.
U Godišnjem izvješću predstavljamo Dioničko društvo Ericsson Nikola Tesla, predsjednik kompanije Åke Enell, tekstom «Idemo dalje putem poslovne izvrsnosti» obraća se dioničarima, Lars Jakobsson, direktor Podrške poslovanju – Financija, daje ocjenu poslovanja kompanije u 2003.godini na koju se nadovezuju grafički prikazi najvažnijih financijskih pokazatelja. Sigurno ćete rado pročitati i tekst «Dobar, bolji, Ericsson Nikola Tesla». Zgodna je to priča o Martinu, imaginarnom zaposleniku naše kompanije, koji se otisnuo na put poslovne izvrsnosti te pridonio uspješnom osvajanju certifikata Prepoznat po izvrsnosti Europske zaklade za upravljanje kvalitetom. Taj certifikat naša kompanija posjeduje od prošle godine. Drugi dio Godišnjega izvješća čine financijski podaci o poslovanju u 2003. godini koje je pripremio ovlašteni revizor Društva KPMG Croatia. U tome dijelu možete se detaljnije upoznati s profilom Društva; Izvješćem ovlaštenog revizora; Računom dobiti i gubitka Društva; Izvješćem o novčanom toku Društva; Izvješćem o promjenama glavnice Društva te bilješkama koje su sastavni dio financijskoga izvješća.
V.Mihajlic