Search
Hrvatska
Savjetovanje KOM 2004. 
Čestitke dobitnicima!
Petnaesto Savjetovanje o komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici, KOM 2004., u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, HGK ŽK Rijeka, Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke i tvrtke CASE okupilo je i ove godine u Opatiji najznačajnije tvrtke iz ovoga područja. Sudionici su tijekom tri dana, od 22. do 24. studenoga, imali priliku pogledati zanimljive prezentacije radova, proizvoda i rješenja te sudjelovati u radionicama i seminarima, kao i u diskusiji o uvijek aktualnim temama okruglog stola.

Tijekom Savjetovanja o komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici, KOM 2004., stručnjaci Ericssona Nikole Tesle, Renata Petak, IP & Datacom Solution Manager i Miran Starešinčić, IS menadžer, nagrađeni su posebnim priznanjem za višegodišnji trud pri realizaciji Savjetovanja, za održane stručne radove i sudjelovanje na seminarima i radionicama.
Renata Petak o ovome značajnom skupu kaže: "Ovo je dobra prigoda da Ericsson predstavii svoja nova rješenja na hrvatskom tržištu, pogotovo stoga što ovom Savjetovanju prisustvuju predstavnici najznačajnijih gospodarstvenih organizacija iz područja komunikacijskih tehnologija i informatičkih normi, naši kupci i poslovni partneri.
Miran Starešinčić smatra ovo savjetovanje izvrsnom mogućnosti za prezentiranje efikasnosti naših internih poslovnih procesa: «Budući da je ovo prvenstveno IS/IT savjetovanje, riječ je o odličnoj prilici za prezentaciju vlastito razvijenih aplikacija Ericssona Nikole Tesle. To je uvijek prilika da pokažemo visoku razinu naše poslovne izvrsnosti i troškovne učinkovitosti.»
U radu KOM 2004. skupa ove godine su sudjelovali i drugi djelatnici naše kompanije: Ivica Španić, Marin Lerman, Dalibor Ljubić i Daut Damarija.
Organizatori ovog Savjetovanja posebno cijene doprinos Ericssona Nikole Tesle zbog njegovog vodstva u komunikacijskim tehnologijama te se nadaju još boljoj suradnji u budućnosti.
S. Marušić