Search
Hrvatska
Informacija 
U požaru izgorjelo i skladište Time Shuttlea s Ericssonovom opremom
U požaru velikih razmjera što je 10. rujna izbio na zagrebačkom Jankomiru u skladištu tvrtke Trius između ostaloga uništen je i dio Ericssonove opreme koja je trebala biti isporučena kupcima na domaćem i na inozemnom tržištu. Naime, usluge skladištenja i transporta kompanija Ericsson Nikola Tesla je izdvojila prije otprilike dvije godine te tu vrstu usluga trenutačno kupuje od društva s ograničenom odgovornošću Time Shuttle, koje je, pak, za skladištenje Ericssonove opreme unajmilo prostor tvrtke Trius. Kako su već izvještavali hrvatski mediji, dok su radnici za potrebe jednog od zakupaca prostora zavarivali ogradu, u subotu, 10. rujna ove godine u tom je prostoru izbio velik požar koji je zatim zahvatio znatnu količinu ulja i maziva u susjednom prostoru te je požar bilo veoma teško obuzdati. U njegovu širenju bio je zahvaćen i susjedni skladišni prostor tvrtke Time Shuttle s Ericssonovom opremom.
S obzirom da Ericsson Nikola Tesla u svojemu djelovanju nastoji ne samo zadovoljiti, već i nadmašiti očekivanja svojih kupaca ovu nemilu situaciju kompanija nastoji prevladati što brže, imajući na umu potrebu održavanja visoke razine kvalitete svoje usluge na koju su kupci navikli. Sve interne kompanijske snage uključene u realizaciju ugovora u sklopu kojih je oštećena ili uništena oprema trebala biti isporučena okupljene su oko razrješavanja ove situacije, a očekuje se i podrška cijele Ericssonove grupe kojoj Ericsson Nikola Tesla pripada. I u tom pravcu već je pokrenut hitni i ubrzani postupak isporuke zamjenske opreme.
"Nastojat ćemo našim kupcima kojima je trebala biti isporučena oprema uništena višom silom u požaru osigurati realizaciju poslova u skladu s ugovorenim datumima ili s minimalnim kašnjenjem. Svjesni smo da kašnjenja u isporuci opreme operatorima s kojima surađujemo mogu pričiniti velike poteškoće u zadovoljavanju komunikacijskih potreba njihovih krajnjih korisnika tako da smo se maksimalno angažirali da ovaj nemili događaj u najmanjoj mjeri utječe na poslovanje naših kupaca. Uvjerena sam kako će Ericsson kao vodeći svjetski dobavljač telekomunikacija znati odgovoriti i ovom izazovu na našem lokalnom tržištu te da će naši kupci, i oni domaći i oni u inozemstvu, biti zadovoljni načinom na koji smo zajedno došli do rješenja", komentirala je Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle.
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle