Search
Hrvatska
Predstavljanje atraktivnih rješenja iz područja poslovnih sustava 
Evolucija na sceni Cinestara

Ovogodišnje predstavljanje novih Ericssonovih rješenja iz domene poslovnih sustava, održano je 7. travnja u zagrebačkom Cinestaru. Pred oko 200 gledatelja, u talk-showu su sudjelovali Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle i Snježana Ivezić-Torbarina, direktorica Poslovnih sustava Ericssona Nikole Tesle, a okupljenima se video izjavom obratio i Carl Henric Svanberg, predsjednik i generalni direktor Ericssona. Rješenja iz područja poslovnih sustava publici su predstavljena multimedijalnim materijalima zapakiranim u filmske priče.

Jedno od predstavljenih rješenja, MX-ONE™, IP temeljena centrala predstavlja daljnju evoluciju poslovnih sustava. Ericsson MX-ONE™ integrira podatke, govor i mobilne komunikacije u kompaktni sustav. Sustav je otvoren, stupnjevit i okrenut budućnosti s dovoljno snage za povezivanje svakog djelatnika organizacije neovisno o tome radi li u središnjem uredu, područnom uredu, kod kuće ili je trenutno na putu. Ericsson Mobile Organizer, skraćeno EMO, rješenje je namijenjeno mobilnim profesionalcima. Omogućuje sigurni bežični dostup PIM (Personal Information Management) aplikacijama, između ostaloga elektroničkoj pošti i kalendaru, putem mobilnih uređaja koji podržavaju WAP i HTML,.

Priča o evoluciji poslovnih sustava u formi tak-showa i uz pomoć atraktivnih video materijala publici je približila impresivne mogućnosti novih proizvoda koji najrazličitijim organizacijama omogućuju stalnu povezanost i pristup korporativnim podacima bez obzira gdje se djelatnici nalazili te još bolju troškovnu učinkovitost.
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle