Search
Hrvatska
Pokrivenost mobilnom mrežom u unutrašnjosti zgrada 
Ericsson osigurava pokrivenost mobilnom mrežom u najvišem neboderu na svijetu
Chunghwa Telecom je izabrao Ericsson za osiguravanje pokrivenosti mobilnom mrežom u unutrašnjosti najvišeg nebodera na svijetu, koji se nalazi na Tajvanu, Ericssonovo rješenje za pokrivenost unutar zgrada omogućit će posjetiteljima zgrade visokokvalitetnu pokrivenost bez prekida signala, za mreže 2. i 3. generacije mobilne mreže GSM/WCDMA i CDMA.
Najviša zgrada na svijetu, Taipei financijski centar, također zvana Taipei 101, predstavlja novu arhitektonsku vertikalu koja nije samo postigla novi rekord u visini zgrada već postavlja i nove standarde kvalitete komunikacije u zgradama.
Ovaj neboder od 106 katova te 508 metara visine sadrži najsuvremenije rješenje za pokrivenost mobilnom mrežom. Sustav sjedinjuje mrežne tehnologije na različitim frekvencijskim područjima: GSM900, GSM1800, CDMA800, CDMA2000 i WCDMA u zajedničkom antenskom sustavu. Najsuvremenija tehnologija osigurava pokrivenost bez prekida i u najbržim liftovima koji putuju brzinom od čak 1,000 metara u minuti.
Jasna vizija i planiranje Chunghwa Telecoma od samoga početka, intenzivna suradnja s građevinskim poduzećima i Ericssonova najsuvremenija rješenja za unutrašnju pokrivenost te bogato iskustvo u izvedbi ovakvih rješenja doprinijeli su uspjehu projekta.
Ericsson osigurava cjeloviti raspon rješenja "s kraja na kraj" za pokrivenost mobilnom mrežom unutar zgrada, izvedbu i integracijske usluge te ima vodeću ulogu u ovome području. Ericsson je implementirao preko 7,000 rješenja za unutarnju pokrivenost mrežom u uredskim prostorima, zračnim lukama, prodajnim centrima, dvoranama te neboderima širom svijeta.
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle