Search
Hrvatska
Dan tržišta kapitala Ericssona Nikole Tesle 
Susret s investitorima protekao u ugodnoj atmosferi

Naša kompanija je u srijedu 2. studenog upriličila Dan tržišta kapitala kako bi naglasila da posebnu pozornost poklanja kvalitetnoj i otvorenoj komunikaciji te jačanju partnerskih odnosima s investitorima.


Skup je uz nazočnost pedesetak investitora i financijskih analitičara iz Hrvatske, Švedske i nekoliko srednjeeuropskih zemalja protekao u osvrtima na trenutačne aktivnosti kompanije i ostvarene financijske rezultate. Moderator skupa bila je Orhideja Gjenero, menadžerica za odnose s investitorima, a govornici na skupu bili su Gordana Kovačević, predsjednica kompanije, Maria Radtke, direktorica za Financije i nabavu, Josip Jakovac, direktor za marketing i prodaju na ZND tržištima, Jagoda Carić, direktorica za marketing i prodaju na tržištima Bosne i Hercegovine te Crne Gore, Hrvoje Benčić, direktor jedinice za Marketing, rješenja kupcima i podršku prodaji, Björn Dellas, direktor Instituta za telekomunikacije te Dario Runje, direktor Globalnoga centra za isporuku usluga (GSDC).


Tijekom skupa čelni ljudi kompanije sudionicima su prezentirali poziciju Ericssona Nikole Tesle u Hrvatskoj i na nekoliko desetaka izvoznih tržišta te rezultate ostvarene tijekom privih devet mjeseci ove godine. Sudionici su također upoznati i s pozicijom kompanije u korporaciji Ericsson kao centrom kompetencija za cjelovita komunikacijska rješenja, usluge i sustave te jednim od značajnijih istraživačko razvojnih centara u Ericssonovoj grupi.

 

Nakon prezentacija gostima u kompaniji su ETK menadžeri bili na raspolaganju za brojna pitanja. Iza toga skupina domaćih i stranih investitora posjetila je kompanijin Mobility World te Institut za telekomunikacije gdje su im demonstrirana neka od konkretnih rješenja koja svojim kupcima osigurava Ericsson Nikola Tesla.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Dodatne informacije