Search
Hrvatska
Ugovor Ericssona Nikole Tesle i Hewlett Packarda 
Partnerskom suradnjom do povećane efikasnosti
Kompanija Ericsson Nikola Tesla, kao kompanija znanja i izvrsnosti, nastoji u svakom pogledu unaprijediti svoje poslovanje. Veliku podršku u kontinuiranom poboljšavaju operativnih procesa kompaniji pružaju poslovni partneri. To je poglavito vrijedno istaći u onim slučajevima u kojima se radi o tvrtkama koje partnerski odnos s Ericssonom grade i na korporativnoj razini, kakva je tvrtka Hewlett–Packard.
Ericsson Nikola Tesla i Hewlett-Packard potpisali su 8. veljače ugovor na temelju kojega će tvrtka HP vodećem hrvatskom i regionalnom isporučitelju komunikacijskih sustava i rješenja isporučiti „Cjelovito infrastrukturalno rješenje za upravljanje ispisom“. Riječ je o prvom takvom rješenju u Hrvatskoj, kojim se Ericssonu Nikoli Tesli osigurava vrhunska usluga kroz redoviti programski nadzor ispisa i stanja infrastrukture, te održavanje sustava. Preliminarne procjene ukazuju na značajne uštede već tijekom ove godine koje će Ericsson Nikola Tesla ostvariti uz novi sustav upravljanja ispisom.
Ugovor su potpisali Alojzije Jukić, direktor HP-a i Maria Radtke, direktorica Financija i nabave Ericssona Nikole Tesle.
Ericsson svojom vodećom ulogom u kontinuiranom tehnološkom razvoju oblikuje budućnost komunikacija koje se temelje na mobilnom i širokopojasnom Internetu. Isporučujući svoja kreativna komunikacijska rješenja u više od 140 zemalja svijeta, Ericsson potiče stvaranje moćnih globalnih komunikacijskih kompanija.
Ericsson Nikola Tesla, kao sastavni dio Ericssona i globalnih telekomunikacija, kompanija je okrenuta suvremenim načinima komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju razvoj i istraživanje, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja te usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući i mobilni Internet.
ZA VIŠE INFORMACIJA:
Snježana Bahtijari
Direktorica Kompanijskih komunikacija
Ericsson Nikola Tesla
Tel.: + 385 1 365 4556
E-mail: snjezana.bahtijari@ericsson.com