Search
Hrvatska
Modernizacija Monetove GSM mreže 
Novi ugovor Ericssona Nikole Tesle i crnogorskoga Moneta
Crnogorski operator mobilne telefonije Monet, odnedavno u vlasništvu mađarskoga Matava, kontinuirano nastavlja dinamični investicijski ciklus kako bi s najsuvremenijim rješenjima GSM mreže zadovoljio potrebe svojih pretplatnika. S tim ciljem potpisan je 20. travnja 2005. veliki ugovor s Ericssonom Nikolom Teslom, najvećim hrvatskim isporučiteljem komunikacijske opreme i rješenja. Potvrda je to višedesetljetne dobre i kvalitetne suradnje te poslovnoga povjerenja između ovih dviju kompanija.
Riječ je o ugovoru o modernizaciji Monetove GSM mreže s najsuvremenijim uslugama kako bi se zadovoljile potrebe njegovih pretplatnika. Na taj način znatno će se povećati pokrivenost i kapacitet te poboljšati funkcionalnosti Monetove mreže.
Ovaj je ugovor prva značajna investicija od kada je mađarski Matav postao većinski vlasnik Telekoma Crne Gore, u čijem je sastavu i Monet. To potvrđuje prihvaćanje obaveze novih vlasnika i menadžera da zadovoljavanje sadašnjih i budućih potreba kupaca ima najviši prioritet u kreiranju poslovne politike.
Ugovor su potpisali Miodrag Ivanović, CEO Moneta i Pàl Kustra, član Odbora direktora Telekoma Crne Gore te Jagoda Carić, direktorica Marketinga i prodaje za Crnu Goru Ericssona Nikole Tesle.
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle