Search
Hrvatska
Tradicionalna godišnja prezentacija rješenja suvremenih poslovnih sustava Ericssona Nikole Tesle 
U nemogućoj misiji

Ericsson Nikola Tesla predstavio se na tradicionalnoj godišnjoj prezentaciji rješenja iz domene suvremenih poslovnih sustava održanoj pod motom "U nemogućoj misiji" u Cinestaru 23. ožujka kao vrstan integrator sustava i ponuđač poslovnih aplikacija i sadržaja utemeljenih na Internet protokolu.


U formi polemičke televizijske emisije u kombinaciji s kratkim video prilozima Ericsson Nikola Tesla predstavio je kupcima i poslovnim partnerima poslovnih sustava koji se temelje na najsuvremenijoj Ericssonovoj tehnologiji svoja rješenja primijenjena u imaginarnoj dinamičnoj domaćoj tvrtki. Ova dojmljiva prezentacija održana je u atraktivnom prostoru zagrebačkoga Cinestar centra, što je dodatno pridonijelo dojmu koji je proizvela sofisticirana švedska tehnologija oplemenjena znanjem i prilagodbama hrvatskih stručnjaka.

Okupljeni poslovni partneri i kupci rješenja za poslovne sustave te predstavnici medija susreli su se, dakle, s kompanijom koja se, poput mnogih drugih današnjih organizacija, u definiranju svojih IT strategija našla na prekretnici, što je i bio povod za to da se događanje održi pod motom "U nemogućoj misiji": u fokusu je rješavanje različitih poslovnih problema i unaprijeđenje poslovanja. Tijekom ovako postavljene svojevrsne igre stručnjaci Ericssona Nikole Tesle demonstrirali su kvalitetan i učinkovit odgovor na postavljeni izazov koristeći MX-ONE TSS, najnoviju inačicu MD110 poslovnog sustava koja postojećim korisnicima omogućuje postupni prijelaz prema punom IP rješenju te zaštitu postojećih investicija. Uz poslovni sustav integrirane su i aplikacije poput sjedinjenoga poručivanja (OneBox) te MX-ONE tarifne aplikacije koja daje mogućnosti praćenja troškova i nadzora korištenja telekomunikacijskih resursa. Prezentiran je i multimedijski kontaktni centar - Solidus eCare, koji značajno unaprjeđuje komunikaciju tvrtki i njihovih korisnika.


Tijekom događanja, značajan je naglasak stavljen i na unaprjeđenje procesa upravljanja ljudskim potencijalima te poslovnim putovanjima uz korištenje najsuvremenijih informatičkih alata i sustava. Povrh toga Ericsson Nikola Tesla predstavio se kao FileNetov partner s ekskluzivnim pravom distribucije cjelovitoga rješenja za upravljanje sadržajima u poslovnom okruženju (Enterprise Content Management) za područje Republike Hrvatske. Jedna od važnih grupa usluga koje svojim kupcima u poslovnom segmentu osigurava Ericsson Nikola Tesla odnosi se na usluge upravljanja sustavom, optimizacije i održavanja sustava (Managed Services), a njihova primjena izravno utječe na povećanje učinkovitosti kompanija te ima pozitivan financijski efekt.


Ukratko, Ericsson Nikola Tesla i u ovoj je prigodi demonstrirao da u ponudi poslovnih rješenja kvalitetu izvedbe garantira komercijalnim odnosom u kojem zajednički sa svojim kupcima određuje ključna mjerila uspješnosti, prilagođujući se svakoj komunikacijskoj situaciji i svim potrebama klijenata.

 

Kompanijske komunikacije Ericsson Nikola Tesla