Search
Hrvatska
Frost & Sullivan priznanje 
Ericssonu priznanje za proizvode u području poslovnih sustava

Ericsson je nagrađen Frost & Sullivan priznanjem za strateško liderstvo u kreiranju portfelja na europskom tržištu telefonije u području poslovnih sustava. Priznanje se svake godine dodjeljuje kompaniji koja je pokazala najveći uspjeh u poznavanju potreba kupaca, kao i funkcionalnosti koje kupci zahtijevaju od proizvoda. Ove godine Ericsson je nagrađen s obzirom na uspjeh MD110, MX-ONE i Mobility Gatewaya.

 

Ericsson je optimizirao svoj portfelj osnaženjem svojih proizvoda, na način raznolikih cijena, performansi i funkcionalnosti, a u skladu s potrebama tržišta. Uz navedeno, Ericssonova ponuda u području mobilnosti prepoznata je kao puno bolja od konkurencije.
 
Urban Gillström, čelnik Ericssonove poslovne jedinice Poslovni sustavi kaže: "Ovo priznanje pokazuje da osluškujemo i razumijemo potrebe naših kupaca te razvijamo rješenja prilagođena njihovim potrebama. Važnost ove prilagodbe kupcu tim je važnija što je njegovo poslovanje složenije."

 

Tržište telefonije u području poslovnih sustava prolazi kroz vrlo značajne promjene. Usvajanje IP telefonije i mobilnosti tjera tradicionalne isporučitelje da svoje proizvode prilagode očekivanjima tržišta. Ovo priznanje potvrđuje da je Ericsson bio među prvim kompanijama na tržištu koje su migrirale na potpuno IP temeljenu platformu, uz jedinstvenu ponudu za integriranu mobilnost tijekom 2004. godine, dok su mnogi konkurenti nastavili nuditi TDM rješenja te IP rješenja bez mobilnosti. Kupcima koji posjeduju MD110 i ranije verzije komunikacijskih sustava ponuđena je jednostavna migracija na IP telefoniju uz mogućnost iskorištavanja bivših investicija.
 
Frost & Sullivan priznanje potvrđuje da je Ericsson lider na ovom tržištu koje obilježava velika konkurencija, kao i da je Ericsson među prvima usvojio konvergirane arhitekture i ponudio proizvode koji omogućuju integraciju temeljnih poslovnih aplikacija i mobilnosti s komunikacijskim sustavima što osnažuje komuniciranje poslovnih subjekata.

 

Ericsson Nikola Tesla slijedi Ericssonovo tehnološko liderstvo te najmodernije poslovne sustave i rješenja isporučuje svojim brojnim  kupcima u zemlji i inozemstvu.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle