Search
Hrvatska
Sistemska integracija 
Ericsson Nikola Tesla – ICT rješenje za Sunčani Hvar

Orco Property Group, lider na području ulaganja i upravljanja sredstvima na srednjoeuropskom tržištu nekretnina i u hotelijerstvu, uspostavio je uspješnu poslovnu suradnju s Ericssonom Nikolom Teslom, jednim od vodećih ICT sistem integratora u Hrvatskoj. Kao vlasnik većinskog udjela u Sunčanom Hvaru, Orco je također investitor i upravitelj fonda "Endurance Real Estate Fund" koji upravlja imovinom vrijednom oko 160 milijuna eura. Svjesni nužnosti uvođenja suvremenih tehnologija, kao neizostavnog dijela uspješnog poslovanja današnjice, čelnici Sunčanog Hvara uspostavili su suvremen informacijsko-komunikacijski sustav, kao temelj za korištenje naprednih računalnih aplikacija u svim segmentima korporativnog poslovanja.

 

Ericsson Nikola Tesla odabran je za isporučitelja ICT opreme i usluga za Sunčani Hvar, u integraciji svih segmenata tzv. slabe struje. Ericssonovo se rješenje temelji na suvremenim, modularnim i prilagodljivim sustavima MD110 oplemenjenim posebnim funkcionalnostima namijenjenim hotelima. Uz kvalitetno rješenje u opremanju hotela i zgrade Uprave Sunčanoga Hvara Ericsson Nikola Tesla imao je značajnu prednost pred ostalim ponuditeljima ICT infrastrukture i usluga u Hrvatskoj - široku bazu vlastitog znanja i resursa kojim je mogao jamčiti kvalitetnu realizaciju i trenutačnu podršku veoma složenoga i obimnoga projekta uspostavljanja jedinstvenog informacijsko-komunikacijskoga sustava na više hotelskih lokacija u Gradu Hvaru.

 

Podizanje kvalitete hotelskih usluga te njihova dopuna ICT uslugama koje zadovoljavaju istančane komunikacijske potrebe korisnika 21. stoljeća neizbježno će voditi k izmjeni strukture gostiju, od čega bi korist trebalo imati i cjelokupno hvarsko gospodarstvo.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle