Search
Hrvatska
Priznanje korporaciji Ericsson 
Ericsson izabran za Vodafoneovog mrežnog isporučitelja godine

Vodafone grupa je korporaciju Ericsson proglasila svojim mrežnim isporučiteljem godine iz razloga "učinkovitosti, prvenstva u isporuci HSDPA te sveukupne odlične suradnje s Vodafone grupom." Ova nagrada dodijeljena je na Vodafoneovoj globalnoj konferenciji posvećenoj odnosima s isporučiteljima.


Vodafone grupa je u ožujku 2006. održala navedenu konferenciju, kojoj je prisustvovalo 30 najvećih isporučitelja ovog operatora, a domaćin konferencije bio je Detlef Schultz, Vodafoneov direktor odgovoran za upravljanje globalnim lancem isporuke.


Ključni govornici na konferenciji bili su Arun Sarin, generalni direktor Vodafone grupe, Thomas Geitner, tehnički direktor Vodafone grupe te Tim Miles, generalni direktor Vodafone Velika Britanija.
Na konferenciji je Ericsson osvojio nagradu za "Najbolju suradnju u području isporuke mreže" u Vodafoneovom programu za upravljanje performansama isporučitelja.


Ericssonov tim odgovoran za Vodafone, multinacionalna je sredina posvećena ovome ključnom kupcu s ciljem postizanja najboljih rješenja koje potpomažu poslovni rast kupca. Tim podupire kupca globalno i lokalno. Ericssonova vodeća uloga u HSDPA, osigurava da se ovo liderstvo dijeli s Vodafoneom na njegovim ključnim tržištima, budući da obje kompanije djeluju u skladu s krilaticom: "dizajniraj jednom, implementiraj mnogo puta".


Detlef Schultz kaže: "Ericsson je dokazao da je spreman odgovoriti na Vodafoneove zahtjeve. Program za upravljanje performansama isporučitelja inicirali smo 2004. godine i ohrabreni smo Ericssonovom potporom ovoga programa."


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle