Search
Hrvatska
Suradnja Ericssona Nikole Tesle i HrProa 
Sistemska integracija u Grawe Hrvatska

Ljudski su resursi postali najznačajnija komponenta modernih kompanija koje se bave tercijarnim djelatnostima, pa je tako veliki poslovni rast osiguravajuće kuće Grawe Hrvatska vezan i uz informatizaciju sustava za upravljanje ljudskim potencijalima.


Analizirajući moguća rješenja i ono što se nudi na tržištu, Grawe Hrvatska je odabrala HrNet aplikaciju tvrtke HrPro te Ericsson Nikolu Teslu kao vodećeg sistem integratora za ICT (Information Communication Technology) sustave, što se pokazalo dobitnom kombinacijom pri realizaciji projekta.

 

Sam HR.net je zaokružen sustav za upravljanje ljudskim potencijalima i sustavom nagrađivanja koji pokriva sve poslovne procese u kompaniji vezane uz ljudske potencijale. Cijeli se sustav temelji na intranet i Internet tehnologiji i odgovarajućem korisničkom sučelju, što korisnicima (vlasnicima) pojedinih poslovnih procesa znatno pojednostavljuje administraciju, distribuciju i upravljanje cijelim procesom... Sustav sadrži i vremensku kategoriju koja omogućava transparentno praćenje promjena organizacije, radnih mjesta i podataka o zaposlenima kroz vrijeme.

 

Zbog velikog opsega funkcionalnosti Hr.net sustava, tim stručnjaka Ericssona Nikole Tesle, u suradnji sa stručnjacima za ljudske potencijale Grawe Hrvatska d.d., napravio je potrebnu analizu postojećeg stanja te definirao željeno stanje procesa ljudskih potencijala. Pri realizaciji samog projekta optimizirani su postojeći procesi i definirani novi kako bi se maksimalno iskoristile mogućnosti sustava.
Ericssonovi stručnjaci izvrsno su obavili prilagodbu sučelja postojećih Grawe poslovnih aplikacija te se još jednom pokazali kao pravi izbor u sistemskoj integraciji poslovnih sustava.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle