Search
Hrvatska
Tržište Zajednice Neovisnih Država 
Novi ugovori u iznosu preko 29 milijuna kuna

Ericsson Nikola Tesla je tijekom listopada na tržištu Zajednice Neovisnih Država potpisao ugovore u iznosu preko 29 milijuna kuna s poslovnim korisnicima i telekom operatorima. Dio ugovora je iz područja poslovnih sustava; riječ je o nadogradnji i modernizaciji poslovnih komunikacijskih mreža realiziranih s Ericssonovim proizvodima i rješenjima, isporuci novih MD110 centrala i Business Phone sustava te DNA (Dynamic Network Administration) skupu aplikacija za pojednostavljeno upravljanje telekomunikacijskim sustavima. Novi ugovori s telekom operatorima doprinijet će širenju i osuvremenjivanju fiksne telekomunikacijske mreže operatora na području ZND. Radi se o ugovorima u području AXE tehnologije, kao i EDA (Ethernet DSL Access) rješenja koje će krajnjim korisnicima omogućiti atraktivne multimedijalne usluge širokopojasnog Interneta. Dio ugovora je iz područja transportnih rješenja; MINI LINK mikrovalnih sustava.


Mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle komentira:
"Raduje me da nastavljamo naše uspješno poslovanje na tržištu Zajednice Neovisnih Država. Uz pomoć naših rješenja i usluga na ovome će tržištu poduzeća učinkovitije komunicirati i upravljati svojim telekomunikacijskim sustavima, a operatori će ponuditi nove atraktivne usluge svojim korisnicima te daljnje proširiti svoju fiksnu mrežu."


Josip Jakovac, direktor prodaje i marketinga na tržištima Zajednice Neovisnih Država, zadovoljan je rezultatima postignutim u listopadu na ovim tržištima i kaže: "Ugovoreni poslovi još više učvršćuju našu poziciju na tržištu ZND-a. Uključeni smo i u niz drugih projekata i s optimizmom gledam na budućnost i poslovne izglede u predstojećem razdoblju."

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle