Search
Hrvatska
Ericsson Nikola Tesla – suosnivač e-novation natječaja 
Dodijeljene Vidi Web Top 100 i Vidi e-novation nagrade i priznanja

U Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin po sedmi put su dodijeljene nacionalne nagrade za najbolje web stranice - Vidi Web Top 100, Premijerova web nagrada - najviše hrvatsko Internet priznanje i po prvi puta u Hrvatskoj - Vidi e-novation nagrade i priznanja za najkvalitetnije i najinventivnije hrvatske visokotehnološke proizvode konkurentne na svjetskom tržištu.


Želja osnivača Vidi e-novation natječaja bila je dodatno animirati hrvatsku informatičku zajednicu i stvoriti okruženje za razvoj što većeg broja inovativnih ICT - Hi-Tech, visokokonkurentnih proizvoda na zahtjevnom svjetskom tržištu.


Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, kao jednog od suosnivača e-novation natječaja, uručila je VIDI e-novation nagrade dobitnicima u kategoriji srednjih tvrtki. U svom obraćanju skupu predsjednica je istaknula praksu Ericssona Nikole Tesle koja nedvojbeno pokazuje kako se sustavnim radom u Hrvatskoj može izgraditi i zadržati status inovativnoga i ekspertnoga centra znanja s globalnim odgovornostima. S posebnim zadovoljstvom izrazila je potporu kompanije projektu nacionalne nagrade za inovativnost kao poticaj generiranju novih ideja.

Atraktivne prezentacije dobitnika ovih natječaja pratilo je više od 250 ljudi iz vrha znanosti, gospodarstva i političkog života u Hrvatskoj. Vidi Web Top 100 nagrade dodjeljuju se već sedmu godinu za redom najboljim hrvatskim web stranicama iz kategorija financija, korporativnog sektora, auto branše, znanosti, obrazovanja i kulture, Internet prodaje, medija i  politike. Između više od 4100 prijavljenih web stranica, neovisni žiri sastavljen od 34 renomirana stručnjaka iz vodećih hrvatskih redakcija, institucija i kompanija odabrao je 10 najboljih u 10 kategorija.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle