Search
Hrvatska
Događanje 
Svečano proslavljen dan Fakulteta elektrotehnike i računarstava

Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u petak, 19. studenoga 2010. godine, u nazočnosti nekoliko stotina gostiju iz akademske zajednice i gospodarstva svečano je proslavljen Dan FER-a te su dodijeljene nagrade najboljim studentima u akademskoj godini 2009./2010.

Tradicionalne nagrade kojima Ericsson Nikola Tesla nagrađuje najbolje radove studenata iz područja telekomunikacija za akademsku godinu 2009./2010., temeljem mišljenja stručnog povjerenstva dodijeljene su sljedećim studentima:

Prva nagrada

autori: Dražen Dostal, Vedrana Janković, Siniša Louč i Ružica Zec,

za rad: Primjena više jezgrenih programskih biblioteka u parsiranju

 

 

 

Drugu i treću nagradu dijele

autori: Hrvoje Kolarić i Katarina Konjevod
za rad: Podrška za kontrolu komunikacije između protokolnih složaja XMPP/JINGLE i SIP za uspostavu multimedijskih sjednica
i
autori: Ivana Stupar, Mario Medvedec, Igor Hevčuk i Igor Lažegić
za rad: Uvođenje mrežnog emulatora/simulatora IMUNES u CPP I&V laboratoriju


Nagrade je u ime kompanije  nagrađenim studentima uručio Milan Živković, direktor Strategije i razvoja poslovanja u Ericssonu Nikoli Tesli.


Brončanu plaketu “Josip Lončar” za istaknuti uspjeh u završetku diplomskog studija u akademskoj godini 2009./2010. dobio je naš zaposlenik Marko Basuga, donedavno stipendist kompanije, koji je diplomski studij po nastavnom programu FER-2 na smjeru Telekomunikacije i informatika završio prosječnom ocjenom 5,0.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle