Search
Hrvatska
Priznanje 
Gordana Kovačević primila je europsku nagradu Leader SHE za 2010.

Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle kao najuspješnija hrvatska poduzetnica jedna je od šest europskih žena lidera u regiji - Bugarska, Mađarska, Poljska, Ukrajina, Hrvatska i Rumunjska. Nagrade su dodijeljene u organizaciji LeaderSHE Foruma (The Creative Management of Change) koji je ove godine održan u Beču, 7-8 travnja u suradnji s gospodinom Erhardom Busekom, bivšim vicekancelarom Austrije.


Međunarodni žiri izabrao je Gordanu Kovačević za jednu od najuspješnijih poduzetnica u regiji zbog izuzetnih poslovnih rezultata, njezine odvažnosti za poticanje promjena i potencijala koji inspirira.
Preuzimajući nagradu, Gordana Kovačević je izjavila: "Ova nagrada je zajednički rezultat i mojih kolega iz Ericssona Nikole Tesle kao i globalnog Ericssona i priznanje za sve do sada postignuto, ali je ujedno i velika obveza za budućnost. Željela bih istaknuti da je današnji leadership izravno uključen u pretvaranje vizije u stvarnost uzimajući u obzir promjene i različita stajališta.  "Živi promjenu koju želiš ostvariti " je moj moto za uspjeh. U današnjim značajno otežanim uvjetima poslovanja osjećam veliku odgovornost i odlučna sam da svojim dosljednim pristupom  i radom uz djelotvornost i ustrajnost svih zaposlenika dokažem kako je tim koji vodim iznimno vrijedan član poslovne i društvene zajednice u Hrvatskoj, regiji i u Ericssonovoj grupi".

 

Konferencija je okupila više od 150 delagata -  istaknutih političara iz Austrije, Bugarske i Finske i visoko pozicioniranih menadžerica iz SAD-a, Egipta, Jordana, Ukrajine, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske, Bugarske, Španjolske, Velike Britanije i Austrije, zatim članove Europskog parlamenta i predstavnike međunarodnih organizacija koje promoviraju istinski leadership.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle