Search
Hrvatska
Promjene u poslovodstvu ETK 
Zamjenik predsjednika Ericssona Nikole Tesle odlazi na novu dužnost
Nakon što je dugi niz godina obnašao veoma odgovorne dužnosti u Ericssonu Nikoli Tesli dr. Rajko Pfaff s pozicije zamjenika predsjednika kompanije odlazi na mjesto direktora tvrtke KATE-KOM. Ta je kompanija sistem integrator za sveobuhvatna telekomunikacijska rješenja koja uključuju i vlastiti razvoj aplikacija koje se primjenjuju u pokretnim i nepokretnim komunikacijskim mrežama.

Dr. Rajko Pfaff u kompaniji Ericsson Nikola Tesla radio je od 1970. godine, a tijekom svoje uspješne karijere stekao je bogato profesionalno iskustvo, sudjelujući u radu najvišega kompanijinoga poslovodstva. Nakon što je više godina obavljao dužnost predsjednika Poslovnoga odbora poslovne jedinice za istraživanje i razvoj te člana Uprave poduzeća "Nikola Tesla" dr. Pfaff je od 1995., dakle od trenutka kada je njegova matična kompanija postala članicom Ericssonove grupe, do 2000. bio pozicioniran kao prvi potpredsjednik kompanije. Od srpnja 2000. obnašao je iznimno odgovornu dužnost zamjenika predsjednika Ericssona Nikole Tesle, značajno pridonijevši uspješnome poslovanju kompanije i njenome ugledu u Hrvatskoj.
Od 1. studenoga dr. Rajko Pfaff će s mjesta direktora upravljati hrvatskom tvrtkom KATE-KOM, a kao razlog za prelazak u tu tvrtku navodi svoju težnju da se profesionalno angažira na još jednom poslovnom izazovu.
Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle