Search
Hrvatska
Širokopojasni pristup 
Korporacija Ericsson potpisala ugovor s B2
B2, jedan od najznačajnijih europskih ponuditelja širokopojasnog pristupa lociran u Švedskoj, izabrao je Ericssonovo Ethernet DSL pristupno rješenje za nacionalnu izvedbu ADSL2plus temeljenih usluga u Ethernet temeljenoj mrežnoj okolini. Izvedba ADSL2plus usluga visokih performansi omogućit će nove tipove širokopojasnih usluga stanovnicima i poslovnim korisnicima.
“Ericssonovo vodstvo u Ethernet temeljenim DSL rješenjima omogućuje nam da našoj Metro Ethernet mreži dodamo ADSL2plus ponudu visokih performansi”, kaže Nils-Petter Tetlie, izvršni direktor B2. "Ethernet DSL pristupna platforma osigurava nam rješenje koje je optimizirano za Ethernet temeljenu arhitekturu, a karakteristike i mogućnosti čine ga jednostavnim za integriranje u postojeću mrežu na jedinstven način.”
“Ponosni smo što smo odabrani za ključnog isporučitelja B2 iz razloga što je naše rješenje zadovoljilo visoke zahtjeve ovoga naručitelja”, kaže Peter Linder, tehnički direktor za fiksne mreže u Ericssonu. B2 je, temeljem petogodišnjeg iskustva s Ethernet temeljenim širokopojasnim uslugama, globalna referenca za tranziciju prema širokopojasnom pristupu visokih performansi temeljenom na Ethernet tehnologiji.”
Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle