Search
Hrvatska
Nova pogodnost za zaposlenike 
Osnovan zatvoreni mirovinski fond Ericssona Nikole Tesle
Ericsson Nikola Tesla osnovao je kompanijski zatvoreni mirovinski fond zajedno s Raiffeisen dobrovoljnim mirovinskim društvom. Među prvima u Hrvatskoj, kompanija je prepoznala važnost poticanja dugoročne štednje za osiguranje boljih životnih uvjeta i sigurniju budućnost svojih zaposlenika – budućih umirovljenika.
Aktivno sudjelovanje kompanije u poticanju na pristupanje fondu ogleda se u pogodnosti koju mogu iskoristiti svi zaposlenici. Riječ je o tome da će Ericsson Nikola Tesla jednokratno uplatiti poticajna sredstva na osobne račune dobrovoljne mirovinske štednje svakome svojem zaposleniku koji se odluči učlaniti u kompanijski zatvoreni mirovinski fond.
Istodobno tom uplatom zaposlenici, budući članovi zatvorenoga mirovinskog fonda, automatski stječu pravo na godišnje dodatne porezne olakšice i državna poticajna sredstva.
Ericsson svojom vodećom ulogom u kontinuiranom tehnološkom razvoju oblikuje budućnost komunikacija koje se temelje na mobilnom i širokopojasnom Internetu. Isporučujući svoja kreativna komunikacijska rješenja u više od 140 zemalja svijeta, Ericsson potiče stvaranje moćnih globalnih komunikacijskih kompanija.
Ericsson Nikola Tesla, kao sastavni dio Ericssona i globalnih telekomunikacija, kompanija je okrenuta suvremenim načinima komuniciranja. Aktivnosti kompanije obuhvaćaju razvoj i istraživanje, dizajn cjelovitih komunikacijskih rješenja te usluge u području višeuslužnih i mobilnih mreža najnovijih generacija, uključujući i mobilni Internet.
Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle