Search
Hrvatska
Ugovor s čileanskim operatorom Telefónic Movil  
Ericsson potpisao ugovor o upravljanju uslugama s čileanskim operatorom Telefónic Movil
Korporacija Ericsson je polovicom lipnja potpisala ugovor o upravljanju uslugama s Telefónicom Móvil Chile. Ugovor uključuje integraciju, implementaciju i hosting mobilnog portala Telefónica Móvila i nabavu te distribuciju sadržaja. Ericsson je odgovoran za cjelodnevni rad i upravljanje hostiranim rješenjem.
"Ovaj ugovor omogućuje Telefónici Móvil ponudu atraktivnog sadržaja, aplikacija i igara našim mobilnim korisnicima na brz, jednostavan i troškovno učinkovit način, što je ključno za naš uspjeh prilikom lansiranja zahtjevnih usluga korisnicima", kaže Gustavo Marambio, direktor tehnologije i usluga u Telefónici Móvil Chile.
Telefónica Móvil će, uz pomoć partnera Ericsson Mobility Worlda koji će osigurati sadržaj i aplikacije, dobiti pristup velikoj količini atraktivnog lokalnog i globalnog sadržaja poput java igara, polifonih melodija i animacija.
"Zadovoljni smo potvrdom našeg položaja na globalnom tržištu mobilnog sadržaja, kao i u Južnoj Americi", kaže Johan Wibergh, potpredsjednik zadužen za prodaju u Poslovnoj jedinici globalnih usluga, u Ericssonu. "Primjećujemo rastući broj operatora koji koriste usluge upravljanja mrežom, kao sredstvo za postizanje troškovne učinkovitosti te brze implementacije novih usluga svojim korisnicima".
Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle