Search
Hrvatska
Značajan korak za najveću i najbrže rastuću europsku Wi-Fi mrežu 
Ericsson isporučuje 6000 pristupnih točaka
Ostvaren je značajni korak za najveću i najbrže rastuću europsku Wi-Fi mrežu s javnim pristupom pod nazivom The Cloud. Ericsson je nedavno isporučio preko 6,000 pristupnih točaka koje će se nalaziti na raznim javnim lokacijama širom Velike Britanije.
“Uspjeh ove mreže u proteklih godinu dana temelji se na prilagodljivoj poslovnoj strategiji koja integrira inovacije s tržišnim zahtjevima”, kaže Niall Murphy, tehnički direktor kompanije The Cloud. “Ponosni smo što upravljamo jednom od najfleksibilnijih Wi-Fi mreža s javnim pristupom u suradnji s najinovativnijim partnerima u industriji.”
The Cloud radi na višeuslužnoj Wi-Fi platformi, koja omogućuje ponuditeljima Internet usluga, mobilnim operatorima i kablovskim kompanijama osiguravanje bežičnog LAN-a. Vlasnici ovih pristupnih točaka mogu maksimizirati njihov potencijalni prihod podupirući sve glavne osiguravatelje usluga. The Cloud nudi nacionalnu bežičnu LAN pokrivenost s više od 4,300 lokacija i otvara više od 100 novih lokacija svakog tjedna.
“Ericsson je uspješno isporučio veliku i brzu DSL hot spot mrežu u kratkom vremenskom razdoblju. Ericsson je ključni isporučitelj ove mreže koju temelji na snažnom poslovnom modelu gdje je kombiniran pristup podacima fiksnom mrežom na javnim pristupnim točkama,” kaže Simon Herron, Key Account Manager u Ericssonu Velika Britanija.
Kompanijske komunikacije
Ericssona Nikole Tesle