Za studente


Za studente

 

Karijera u Ericssonu Nikoli Tesli, kao dioničkom društvu povezanom s korporacijom Ericsson, nudi sjajnu radnu okolinu te izvrsne mogućnosti za uspješnu budućnost kroz profesionalni i osobni razvoj u istinski globalnoj organizaciji koja ima dostup do recentnih tehnologija, ali i sudjeluje u njihovom razvoju.

Radi održanja konkurentske prednosti, kompanija veliku pozornost poklanja razvoju visoko tehnološke, inovativne organizacijske kulture, investira u razvojno istraživačke i ekspertne centre te znanje i talente kojima pruža mogućnost sudjelovanja na zahtjevnim projektima.
 
K tome kompanija već dugi niz godina ostvaruje uspješnu znanstveno-istraživačku, razvojnu i obrazovnu suradnju s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Fakultetom elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Splitu, Tehničkim fakultetom Sveučilišta u Rijeci i ostalim srodnim fakultetima pa time stvara preduvjete za vlastitu, kao i budućnost uključenih studenata te budućnost hrvatskog društva u cjelini.

Svakako jedan od najznačajnijih projekata suradnje sa znanstveno-istraživačkom zajednicom je i Ljetni kamp Ericssona Nikole Tesle  koji je uspostavljen 2001. godine u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu te kasnije proširen na sve hrvatske kao i fakultete elektrotehnike i računarstva u regiji. Kroz sve ove godine, od osnutka do danas, kroz kamp je prošlo na stotine najboljih studenata koji su uz podršku mentora iz kompanije i institucija s kojima surađujemo realizirali više stotina projekata.

O kvaliteti rada sa studentima, budućim zaposlenicima kompanije, te samog projekta svjedoče i nagrade Zlatni indeks za projekt ljetnog kampa, za najbolji imidž prema percepciji studenata te, kao tvrtki s najviše zlatnih indeksa, još i Grand Prix za velika poduzeća. Zlatni indeks tvrtka je dobila nekoliko godina za redom. a značaj je tim veći što su odluku donijeli sami studenti tj. povjerenstvo sastavljeno od studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu, na inicijativu udruge eSTUDENT,

Dodatno, Nacionalna Zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu dodijelila je Ericssonu Nikoli Tesli 2012. godine priznanje za izniman doprinos promicanju učeničkog i studentskog standarda u Republici Hrvatskoj.

 Let’s Talk

Dan otvorenih vrata R&D centra


  Na vrh stranice