Search
Hrvatska
Sustav za podršku upravljanju 
Ericssonovo rješenje za multimedijsku komunikaciju na Olimpijskim igrama

Ericsson će Beijing Netcomu, dijelu China Netcoma isporučiti Sustav za podršku upravljanju (Command Supporting System) koji se temelji na Ericssonovom IMS rješenju. Ovaj će sustav navedeni operator koristiti za Olimpijske igre u Pekingu.

 

China Netcom je službeni partner Olimpijskih igara 2008. u području fiksnih telekomunikacijskih usluga. Ericcsson će na temelju ovog ugovora biti isključivi isporučitelj i sistem integrator IMS (IP Multimedia Subsystem) platforme koja će osigurati multimedijsku komunikaciju.

 

Ericssonovo IMS rješenje omogućuje konvergenciju podataka, govora i mrežne tehnologije putem IP-temeljene infrastrukture. Podržava brzo i efikasno upravljanje i usklađivanje usluga s dodanom vrijednošću poput govora, teksta, slika i video sadržaja što će korisnicima ponuditi personalizirani i atraktivni komunikacijski doživljaj. Proces izvedbe i sistemske integracije je u tijeku i trebao bi završiti tijekom ovog mjeseca, a povezat će 6 olimpijskih gradova u Kini.

O Sustavu za podršku upravljanju

Sustav za podršku upravljanju nudi mogućnost video konferencija, pozivni centar te click-to-dial funckiju. Beijing Netcomu će pomoći u optimizaciji trenutačnog rada te osnažiti njihov postojeći sustav za upravljanje telekomunikacijama što će osigurati bolje performanse tijekom predstojećih Olimpijskih igara.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle