Search
Hrvatska
Mobilni širokopojasni pristup 
Ericssonovi HSPA moduli uskoro i u Toshibinim prijenosnicima

Toshiba će u svoja najnovija poslovna računala za Europu, Srednji istok i Afriku integrirati upravo Ericssonov HSPA modul za mobilni širokopojasni pristup. HSPA je najpopularnija mobilna širokopojasna tehnologija s više od 198 mreža u komercijalnom radu u 86 zemalja svijeta.

 

Kako raste korištenje bežičnih lokalnih mreža širom svijeta, sve je izraženija potreba za brzim pristupom Internetu i kompanijskim mrežama sa svakoga mjesta i u svako vrijeme. Tržišni analitičari predviđaju da će prijenosna računala i dalje biti ključna za produktivno poslovanje, a HSPA će u tom procesu imati vrlo važnu ulogu.

 

Korisnici Toshibinih prijenosnih računala vrlo će brzo profitirati od korištenja Ericssonove najsuvremenijih HSPA modula koji omogućuju brzine na downlinku 7.2 Mbps te na uplinku do 2 Mbps. Moduli također posjeduju GPS prijamnik koji se može koristiti za aplikacije u području pozicioniranja. Toshiba planira prva ovako opremljena prijenosna računala ponuditi tržištu u drugoj polovici 2008. godine.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle