Search
Hrvatska
Kompanijske aktivnosti na crnogorskom tržištu 
Ericsson Nikola Tesla na 15. INFOFEST-u

Kompanija Ericsson Nikola Tesla je osmi put zaredom na Festivalu informacijskih i komunikacijskih tehnologija (INFOFEST), održanom od 28. rujna do 3. listopada u Budvi, predstavila atraktivne novosti iz korporacijskog portfelja.
Prisutne je pozdravila mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, čime je nastavila tradiciju nastupa na najvišoj razini, a potom su kompanijski stručnjaci i menadžeri održali složenu prezentaciju pod nazivom Explore the Full Potential of Public & Multimedia Solutions.


Ericssonova rješenja iz multimedijske domene na atraktivan su način prikazali Boris Drilo, direktor Inovacija, marketinga i upravljanja portfeljom te Mario Ravić, menadžer za strateški marketing. Zapažen je bio i nastup Željka Popovića, našeg regionalno poznatog menadžera za strateška rješenja koji je svoju uspješnu prezentaciju na temu digitalnih gradova, nakon zajedničkog kompanijskog nastupa još detaljnije razradio u okviru međunarodne konferencije Regulacija i liberalizirano tržište.


Prezentacijsko-marketinške aktivnosti zaokružio je prigodni rezime u obliku kviza za goste u dvorani, on-line blog  te izraženo zanimanje elektronskih i tiskanih medija za sva prikazana rješenja.


Stručnjaci i menadžeri Ericssona Nikole Tesle iskoristili su INFOFEST i za organiziranje više fokusiranih poslovnih razgovora s ovdašnjim kupcima i poslovnim partnerima.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle