Search
Hrvatska
Kapital Network izabrao gospodarstvenike 2007. 
Odluka publike: Gordana Kovačević - gospodarstvenica godine

Prva poslovna televizija u regiji, Kapital Network drugu godinu za redom organizirala je izbor gospodarstvenika i gospodarskoga događaja, ovaj puta za 2007. godinu, i to po ocjeni stručnoga žirija i po izboru gledatelja, a prvi put izabran je i regionalni gospodarstvenik. Među pet nagrađenih izabrana je i Gordana Kovačević, predsjednica Ericssona Nikole Tesle, kao najistaknutija gospodarstvenica u Hrvatskoj u prošloj godini po mišljenju gledatelja. Svečana dodjela ovih prestižnih priznanja održana je 15. siječnja u Novinarskom domu uz prisutnost istaknutih hrvatskih gospodarstvenika i političkih uglednika.

Dražen Klarić, direktor Kapital Networka istaknuo je kako će prošlogodišnju gospodarsku scenu u zemlji najvjerojatnije obilježiti izbori, ali da sve snažniji zamah lokalnoga tržišta kapitala ima itekako velik značaj. Prodor hrvatskih kompanija na tržišta u regiji, među kojima je i sam kapital Network, također je bio zamjetan.


U takvom gospodarskom okruženju ulogu Ericssona Nikole Tesle kao kompanije koja djeluje na suvremenim principima transparentnosti, društvene odgovornosti i inovativnosti gledatelji su prepoznali i najvećim brojem glasova podržali izbor Gordane Kovačević kao gospodarstvenice godine. U svom obraćanju predsjednica je istakla kako je to priznanje još jedan u nizu dokaza da kompanija Ericsson Nikola Tesla djeluje u skladu s vrijednostima s kojima su se, očigledno, poistovjetili gledatelji Kapital Networka.

Na kraju navedimo i pobjednike u drugim kategorijama - gospodarstvenik godine po izboru stručnoga žirija te regionalni gospodarstvenik godine po mišljenju regionalnoga stručnoga žirija je Ivica Todorić, predsjednik koncerna Agrokor, gospodarski događaj godine po ocjeni stručnoga žirija je javna ponuda dionica T-HT-a, a gospodarski događaj godine po izboru gledatelja Kapital Networka je plinifikacija Hrvatske.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle