Search
Hrvatska
Nagrada 
Ericsson Nikola Tesla dobitnik nagrade “Kreativni i inovativni projekt ljudskih resursa”

Prvi Dan kreativnosti i inovativnosti održavan je danas u Hypo Centru s ciljem obilježavanja značaja razvoja kreativnosti u poslovanju. U organizaciji Mreže za razvoj i kreativnost, a pod pokroviteljstvom i u suradnji s Ekonomskim fakultetom, Hrvatskom gospodarskom komorom, Nacionalnim vijećem za konkurentnost i Američkom trgovačkom komorom u Hrvatskoj,  prezentirani su brojni proizvodi, projekti, kampanje i programi koji svoje uspjeh temelje na kreativnosti.


Samom događanju prethodio je natječaj za dodjelu Nagrade za kreativnost i inovativnost u poslovnom i društvenom djelovanju u osam kategorija.

 

U kategoriji ”Kreativni i inovativni projekt ljudskih resursa” nominirani su Ericsson Nikola Tesla, Belupo i VIPnet. Članovi žirija, prof. dr. sc. Slavko Krajcar, prof. dr. sc. Mate Granić, prof. dr. sc. Velimir Srića, dr. sc. Dražen Nikolić, prof. Biserka Preininger Fižulić, Vesna Trnokop Tanta, prof. dr. Feđa Vukić, Jasminka Jelčić i Ivana Nikolić, nagradu su dodijelili našoj kompaniji za sveukupnu politiku upravljanja ljudskim resursima, brigu i posvećenost neprekidnom razvijanju kompetencija svojih zaposlenika.


U ime kompanije nagradu je primila Marijana Đuzel, direktorica Odjela ljudskih potencijala i organizacije (uključujući pravne poslove).

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle