Search
Hrvatska
Obiteljski dan Ericssona Nikole Tesle na Jarunu 
Naša prva desetka

Preko 2200 zaposlenika, umirovljenika i članova njihovih obitelji te gostiju družilo se na 10-tom Obiteljskom danu kompanije Ericsson Nikola Tesla u subotu, 6. rujna na Jarunskom jezeru. Tradicionalno ugodna i vruća atmosfera, niz sportsko-rekreativnih aktivnosti i bogata tombola, upotpunjeni su ove godine novim atraktivnim sadržajima za klince, velikom rođendanskom proslavom i prvim kompanijskim festivalom.


Osim uobičajene zabave i edukacije u eko radionicama, klinci su bili neumorni na divovskom zračnom toboganu i trampolinima, a pod vedrim je nebom održana i interaktivna predstava za djecu s nagradnim kvizom, mini ninja olimpijada te škola karatea i druženje kroz igru s popularnim kostimiranim likovima.

 

Napeta igra i odlični rezultati ostvareni su na sportskim terenima te u pojedinačnim i timskim „Igrama bez granica“. Članovi Sekcije umjetničke fotografije su pripremili prigodnu foto izložbu, a predstavili su se i kompanijski planinari i ronioci. Za bogatu tombolu pobrinuli su se brojni sponzori, a glavnu nagradu, koju su izravno „s nebeskih visina“ donijeli padobranci, ponovo je uručila predsjednica kompanije.


Na prvom kompanijskom festivalu predstavila se jedna klapa i 4 benda zaposlenika Ericssona Nikole Tesle, a izvan konkurencije je nastupio i "ETK Big Band". Raspoloženje su posebno podigli „Gustafi“, a dio „vruće“ atmosfere za cijelu obitelj, bogatog programa i dobre zabave pogledajte na fotografijama.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle