Search
Hrvatska
Ericsson Mobile Packet Backbone Network 
T-Mobile Slovačka izabrao Ericsson za modernizaciju jezgrene mreže

T-Mobile Slovačka izabrao je Ericsson Mobile Packet Backbone Network (PBN) rješenje za modernizaciju svoje jezgrene mreže. Ericsson je jedini isporučitelj mobilne jezgrene IP infrastrukture, a ugovor uključuje i Redbackove SmartEdge proizvode, koji će osnažiti mrežni kapacitet te efikasno riješiti povećani podatkovni promet.
Kompanija Rebdback Networks je u Ericssonovom vlasništvu od siječnja 2007.

 

Ovo je značajan korak u evoluciji T-Mobile Slovačka prema all-IP mreži. Odabrano rješenje omogućuje IP prijenos u punoj kvaliteti, poput one pri komutaciji kanala, a omogućit će ovom operatoru ponudu visokokvalitetnih usluga brzo, pouzdano i troškovno učinkovito.

 

Ericsson će u sklopu ugovora osigurati i usluge dizajna mreže, implementacije, sistemske integracije i podrške. Ericssonovo Mobile-PBN rješenje nudi dokazanu IP infrastrukturu optimiziranu za rast širokopojasnog paketskog podatkovnog prometa. Izvedba je već započela, a završetak se planira do kraja godine.

 

Ključno obilježje izabranog rješenja je napredna tehnologija za usmjeravanje kompanije Redback Networks. Redbackova SmartEdge usmjeriteljska platforma uključuje jedinstven višepristupni rubni usmjeritelj koji koristi samo jedan mrežni uređaj za isporuku svih kombinacija podatkovnih, glasovnih i video usluga širom fiksnih i mobilnih mreža. Navedenom operatoru omogućit će pouzdane i predvidljive performanse za glasovne i širokopojasne usluge u stvarnom vremenu.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle