Search
Hrvatska
Red Dot nagrada za godišnji izvještaj Ericssona Nikole Tesle 
Potvrda izvrsnosti na području komunikacija

Na netom završenom Red Dot communication design natjecanju, jednom od najvećih natjecanja u dizajnu na svijetu, u kategoriji godišnjih izvještaja Red Dot nagrada dodijeljena je TRIDVAJEDAN kreativnom timu za godišnji izvještaj "Mladi Talentirani Profesionalni" kompanije Ericsson Nikola Tesla. Ove godine za Red Dot communication design prijavljeno je rekordnih 5885 radova iz čak 39 zemalja, a sama nagrada dodjeljuje se za izvrsnost dizajna na području komunikacije.

 

U obrazloženju ove nagrade ističe se da rješenje godišnjeg izvještaja "Mladi Talentirani Profesionalni" kompanije Ericsson Nikola Tesla naglašava kreativnost i odvažnost tvrtke koja proizlazi iz njenog znanja i iskustva. Poruke jedinstveno komuniciraju dosege, ciljeve i viziju tvrtke, a visokokvalitetan papir premazan lakom s mirisnom naranče direktno prenosi ideju o svježem pristupu poslovanju.

 

Izvorka Jurić, kreativna i art direktorica na navedenom projektu, komentirajući nagradu, istaknula je  važnost koju kompanija Ericsson Nikola Tesla posvećuje plasiranju informacija o poslovnim rezultatima na razumljiv i atraktivan način.  „Danas, kada kod mnogih tvrtki poslovni rezultati podbacuju, izuzetno je važno kvalitetno prezentireti uspješnost poslovanja. Zato u svom godišnjem izvještaju, koji uz opći i financijski dio sadrži i izvještaj o društvenoj odgovornosti, Ericsson Nikola Tesla šalje poruku o stabilnosti i pouzdanosti tvrtke. Prošlogodišnji izvještaj stručni žiri Red Dot-a prepoznao je kao kvalitetan korporativni dizajn i zbog toga smo, naravno, jako zadovoljni."

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle