Search
Hrvatska
Ericssonov novitet 
SPT 2700 nudi transformaciju optičkih mreža

Ericsson uvodi SPT 2700, energetski štedljiv i troškovno učinkovit, novi proizvod iz područja optičkog paketskog prijenosa koji će operatorima omogućiti efikasan odgovor na rastuće potrebe za korisničkim i poslovnim širokopojasnim uslugama. SPT 2700 će podržati operatore u transformaciji njihovih transportnih mreža prema novim uslugama koje zahtijevaju brzi širokopojasni pristup poput IPTV-a visoke definicije i mrežne fiksno-mobilne konvergencije.

 

Vezano uz nove zahtjeve u području širokopojasnog pristupa, operatori imaju potrebu jednostavno migrirati postojeće multipleksne mreža usmjerene prvenstveno prijenosu glasa  prema učinkovitijem paketskom transportu. Iz ovog razloga, potrebna je nova platforma koja omogućuje tradicionalne usluge, a optimizirana je i za buduće.

 

Ericssonov carrier-class proizvod, SPT 2700 fleksibilan je temelj za iznimno visoki kapacitet te maksimalan povrat investicije u postojećim mrežama. SPT 2700 proširuje skalabilnost mreže te, u jednoj jedinici nudi više tehnologija, uključujući  WDM, TDM i paketsku komutaciju uz novi MPLS-TP standard. Proizvod će biti dostupan na tržištu u prvom kvartalu 2009.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle