Search
Hrvatska
Suradnja Ericssona i Napstera s TIM-om 
Napster Mobile usluga za talijansko tržište

Vodeći talijanski operator, Telecom Italia Mobile (TIM) odnedavno svojim korisnicima nudi Napster Mobile, vrhunsku glazbenu uslugu razvijenu od strane Ericssona i Napstera.

 

Napster Mobile je najsuvremenija usluga koja nudi niz mogućnosti uz personalizirani sadržaj; od melodija, umjetničkih slika i wallpapera do Napster Mobile kataloga s preko 5 milijuna pjesama. Napster Mobile također omogućuje istovremenu isporuku sadržaja na korisnikovo računalo i mobilni telefon, što je jedinstveno obilježje koje uz jednostavan download pjesama na mobilni telefon omogućava i isporuku pjesama visoke kvalitete na računalo.
Ericssonove odgovornosti u ovome ugovoru uključuju sistemsku integraciju, rad, održavanje i upravljanje sadržajima Napster Mobilea za navedenog operatora.
Posredstvom posebne aplikacije za prepoznavanje glazbe Napster Mobile je također povezan i sa Sony Ericssonovom serijom Walkman mobilnih telefona, a neki Sony Ericssonovi modeli nude softversku tipku na zaslonu za jednostavni pristup Napster Mobileu.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle