Search
Hrvatska
IMS - Višemedijski podsustav zasnovan na Internet protokolu  
Vodafone Ireland izabrao Ericssonovu novu generaciju naplatnih i IMS sustava

Vodafone Ireland, najveći operator u Irskoj, izabrao je Ericsson za sistemsku integraciju naplate u stvarnom vremenu i IMS rješenja, kao i nadogradnju i proširenje mreže.

 

Prema ugovoru, Ericsson će biti odgovoran za sistemsku integraciju postojećih rješenja u IMS okolinu sljedeće generacije. Ericsson će također nadograditi i proširiti kapacitet mreže, omogućiti naplatu u stvarnom vremenu te podržati zahtjevne multimedijske funkcionalnosti.


Ericssonovo rješenje za naplatu u stvarnom vremenu operatorima omogućuje fleksibilan, siguran i  učinkovit sustav za upravljanje prihodima, a korisnicima bolje upravljanje troškovima. IMS okolina i širenje kapaciteta za IP usluge poduprijet će sljedeću generaciju širokopojasnih multimedijskih aplikacija koje nude atraktivne doživljaje korisnicima.


Ovaj ugovor nastavak je odličnih dugogodišnjih odnosa Ericssona i Vodafone Ireland, a Ericsson je jedini isporučitelj IP temeljene mreže ovoga operatora. Ova mreža koja se temelji na Ericssonovom Mobile Softswitch rješenju sada će biti nadograđena i spremna za buduće multimedijske potrebe.


Ericssonove aktivnosti u području sistemske integracije obuhvaćaju preko 1000 projekata godišnje, od jednostavnih do najsloženijih, u okolini koju karakteriziraju razni isporučitelji i razne tehnologije.


Ericssonove multimedijske sadržaje možete naći na adresi: www.ericsson.com/broadcast_room 


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle