Search
Hrvatska
World Mobile Congress u Barceloni - veliko priznanje mr.sc. Gordani Kovačević 
Predsjednica Ericssona Nikole Tesle krstila Ericssonov natjecateljski brod

Tijekom World Mobile Congressa u Barceloni upravo je predsjednica Ericssona Nikole Tesle, mr. sc. Gordana Kovačević izabrana za kumu Ericssonovog natjecateljskog broda koji će sudjelovati u utrci Volvo Ocean Race 2008-2009 pod nazivom Ericsson 3. To je veliko priznanje Gordani Kovačević i Ericssonu Nikoli Tesli jer primjera radi, u prethodnoj je Volvo Ocean Race utrci kuma brodu Ericsson 2 bila je švedska princeza Victoria.

 

Henry Kings, Ericssonov potpredsjednik zadužen za prodaju  izjavio je da natjecateljski brod simbolizira minijaturnu verziju telekomunikacijske industrije: "Htio sam naglasiti teške uvjete te snažnu konkurenciju koja vlada na ovome tržištu. Zamislite posadu desetorice koja jedri pod vrlo teškim uvjetima punih devet mjeseci. To zahtijeva i neke od Ericssonovih temeljnih vrijednosti: ustrajnost, profesionalnost i poštovanje."


Ova ceremonija predstavlja prvi službeni događaj u Ericssonovoj kampanji utrke Volvo Ocean Race 2008-2009. U lukama u kojima će pristajati jedrilice također će biti organizirana događanja za odabrane kupce. U sklopu promotivne kampanje za Volvo Ocean Race održat će se i Ericsson Sailing Tour od Istanbula do poljske luke Gdanjsk, a značajna postaja na tom putu bit će u travnju ove godine i Dubrovnik.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle