Search
Hrvatska
Božićni domjenak Ericssona Nikole Tesle 
Društvena odgovornost naš je način života

Kompanija Ericsson Nikola Tesla 13. prosinca obilježila je završetak poslovne godine velikim Božićnim domjenkom u velebnom zdanju Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu. Bila je to odlična prilika za susret s brojnim kupcima i partnerima iz zemlje i inozemstva te predstavnicima javnog, političkog i akademskog života.


Službeni dio programa bio je posvećen društveno odgovornom poslovanju koje za Ericsson Nikolu Teslu predstavlja način rada, poslovanja i življenja.

 

Naime, kompanija je tijekom proteklih godina uspješno realizirala brojne društveno korisne projekte, a tri najznačajnija takva projekta u 2012. godini predstavljena su gostima u prvom dijelu programa.


Radi se o promociji Bontona za bolje razumijevanje osoba s invaliditetom, donaciji za razminiranje minski opasnih područja u mjestu Smiljan, zapadno od Muzeja Nikole Tesle te partnerstvu s udrugama PIN za zdravlje, Međunarodnom udrugom studenata medicine Hrvatska– CroMSIC te Udrugom Sjeverovac na projektu Centra za ruralno zdravlje - mobile health, u Sisačko-moslavačkoj županiji, kojem je kompanija, uz stručne resurse, ustupila i vrijednu opremu Ericsson Mobile Health za udaljeno praćenje zdravlja pacijenata s tog područja.


U drugom dijelu programa, uz druženje u opuštenoj atmosferi, za zabavu se pobrinula pjevačica Ivana Kindl, a gosti su mogli, uz stručnu pratnju muzeja, razgledati  izložbu svjetski poznatog dizajnera Karima Rashida - „Ideologija ljepote“ te izložbu Toše Dabca - „(U)lice Zagreba“.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle