Search
Hrvatska
Priznanje 
Agencija Current Analysis: Ericsson je lider u IP transportu i usmjeravanju

S obzirom na sve veće mogućnosti koje Ericsson nudi u području transporta i usmjeravanja, agencija za analizu konkurentnosti Current Analysis povećala je ocjenu Ericssonovog IP portfelja. Analitičari kažu da Ericssonova 4. generacija IP proizvoda i liderstvo u bežičnoj tehnologiji operatorima nude jedinstvenu interdisciplinarnu ekspertizu.


Analizirano je pet kategorija infrastrukture za davatelje usluga: rješenja, proizvodi/plan uvođenja, usluga/podrška, strategija/izvedba te pokretačka sila/usmjeravanje, a Ericssonov je portfelj osvojio najviši mogući status lidera.

 

Prema zaključku analitičara agencije Current Analysis, Ericssonov transportni i usmjerivački portfelj omogućuje operatorima učinkovit prelazak na infrastrukturu potrebnu za all-IP usluge. Procjenjivani su Ericssonovi Smart Service Router, Smart Packet portfelj, Smart Packet Optical portfelj kao i Ericssonov IP Transport Network Management System – dio Ericssonovog Operational Support Systems portfelja. Current Analysis naglasio je da je ovaj portfelj kreiran s ciljem omogućavanja kvalitetnog poslovanja, ali istodobno, u skladu s Ericssonovom vizijom 4. generacije IP umrežavanja, nudi i značajne uštede u operativnim i kapitalnim troškovima.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle