Search
Hrvatska
EMH na svjetskoj izložbi Expo 2010 
Sustav za daljinski nadzor pacijenata
Predstavljen Ericsson Mobile Health

Pod sloganom "Bolji grad, bolji život" mnogobrojne su se nacije iz cijelog svijet okupile u Šangaju na Svjetskoj izložbi Expo 2010 kako bi predstavile zajedničku viziju o boljem životu u urbanim sredinama budućnosti. Najviše je pozornosti poklonjeno inovativnim urbanim strategijama i održivom razvoju.


Ericsson Innovation Forum je održan od 1. do 3. lipnja, u švedskom paviljonu na Svjetskoj izložbi Expo 2010 u Šangaju, u Kini. U tih nekoliko dana, Ericsson je organizirao niz aktivnosti za svoje partnere i kupce koji su posjetili ovo globalno događanje. Prva je dva dana organiziran Forum na temu Ericssonovih inovacija, poslovni seminari kao i prezentacije futurističkih proizvoda, programa i koncepata za brojne domaće i strane kupce, uključujući i predstavnike kineske vlade, operatera (China Mobile, kupci iz dalekih zemalja i China Unicom China Telecom ). Treći je dan bio posvećen predstavnicima medija, analitičara i blogera.

 

U okviru demo programa koji su se odnosili na televiziju prikazane su IPTV, mobilna TV te TV budućnosti, a zatim su slijedili demo programi na temu razvoja mreža, uključujući HSPA Evolution, TD-LTE te rješenje za TD HSPA terminale i proizvode. Prikazani su, također, i demo programi za područje multimedije, oni koji podržavaju društveno odgovoran život i poslovanje (Connected Tree, Ad Orchestrator, solarne kamere) te demo programi vezani uz zdravstvenu zaštitu (Ericsson Mobile Health, Connected Health i Health Data Collection).

 

Veliku pozornost posjetitelja izazvao je Ericsson Mobile Health, a u nizu pozitivnih povratnih informacija EMH je okarakteriziran kao inovativno rješenje s velikim poslovnim potencijalom.