Search
Hrvatska
EMH na Med-E-Tel konferenciji 
Sustav za daljinski nadzor pacijenata
EMH prezentacija

Ovogodišnja međunarodna konferencija Med-E-Tel održana je u Luxembourgu od 14. do 16. travnja, u organizaciji Međunarodnog udruženja za telemedicinu i e-zdravstvo (International Society for Telemedicine and eHealth).


Na njoj su prikazane brojne prezentacije zanimljivih poslovnih slučajeva, medicinskih istraživanja, pilot projekata, praktična iskustva iz sfere zdravstva i telemedicine te diskusije koje su prikazale iskustva iz telemedicine te ukazale na njenu buduću perspektivu. Na konferenciji, na kojoj su sudjelovali izlagači i gosti iz više od 50 zemalja, s uspjehom je promovirano Ericsson Mobile Health (EMH) rješenje za udaljeno mjerenje vitalnih tjelesnih funkcija, razvijeno u Ericssonu Nikoli Tesli.

 

Domaćini kompanijskog izložbenog prostora, Mario Ravić voditelj EMH programa, Ana Sablić savjetnik za medicinska pitanja odjelu EMH te Tomislav Maljevac, menadžer za marketing i prodaju u istom odjelu, svakodnevno su više puta demonstrirali rad našeg rješenja te održali prezentaciju u sklopu programa konferencije. S obzirom da je Med-E-Tel namijenjen širokoj skupini posjetitelja, od proizvođača medicinske opreme, preko znanstvenih ustanova i kompanija koje se bave razvojem telemedicinskih proizvoda do zdravstvenih autoriteta, kompanijski je tim upoznao širu stručnu javnost s prednostima EMH rješenja te uspostavio kontakte s brojnim potencijalno zainteresiranim partnerima.
Dodatno