Search
Hrvatska
ETK galerija: Izložba „60 godina Ericssona Nikole Tesle“ 
Izložba „60 godina Ericssona Nikole Tesle“

Dana 31. listopada 2009. prošlo je točno 60 godina od osnutka naše kompanije. Tim povodom u kompanijskoj galeriji otvorena je u petak 30. listopada prigodna izložba pod nazivom „60 godina Ericssona Nikole Tesle“. Izložbu je otvorila mr. sc. Gordana Kovačević, predsjednica kompanije koja je okupljene zaposlenike i predstavnike medija podsjetila na dugu, dinamičnu i uspješnu povijest Ericssona Nikole Tesle.


U 60 godina postojanja kompanija je prošla dug put od telefonskog servisa u Palmotićevoj ulici do aktivnog sudionika globalnih tokova u informacijsko-komunikacijskoj industriji. U povijest kompanije utkano je znanje, rad i zalaganje gotovo 20 tisuća zaposlenika koji su u određenom vremenu doprinijeli stvaranju snažne i uspješne poslovne organizacije. Zajednička potka svih godina je neprekidna inovativnost, predanost i ustrajnost.

 

Izložbom se pokušalo približiti „život“ kompanije kroz njenih pet razdoblja, koja su opširno opisana u monografiji „60 godina – Ericsson Nikola Tesla“. Fotografije, razgovori, priznanja... dokumenti su jedne uspješne prošlosti koje se s ponosom prisjećamo.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Katalog