Search
Hrvatska
Izložba slika 
MARIO VUKELIĆ: Teslaši

Mario Vukelić zaposlen je u Centru za istraživanje i razvoj Ericssona Nikole Tesle 18 godina na poslovima softverskog dizajna te kao voditelj projekata. Uz profesionalni interes za suvremene tehnologije, posebnu pozornost i angažman već nekoliko godina posvećuje likovnom izražavanju.

 

Slikanjem se počeo baviti 2006. godine te je završio dvogodišnju likovnu školu u studiju Tanay. U likovnom izrazu najčešće koristi suhi pastel i akril. Suosnivač je i član uprave Europske udruge pastel umjetnika The Pastel Guild of Europe (pastelguild.com).

 

Od 2009. godine organizira festival uličnog slikanja "Pastelizacija pločnika" pod pokroviteljstvom Cest is d'Best festivala (zagrebpastel.com). Svoj entuzijazam aktivno prenosi i na članove Likovne sekcije Ericssona Nikole Tesle, čiji je predsjednik, koji se redovito uključuju u brojne inicijative i događanja.

 

Na prvoj samostalnoj izložbi u kompanijskoj galeriji Mario se predstavlja izborom recentnih radova. Posebnost izloženih akrila leži u njihovim motivima. Mario je, naime, proteklih mjeseci portretirao svoje kompanijske kolege.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

KATALOG