Search
Hrvatska
Đurđica Remenar 
Moje metode za lijepu i kreativnu mirovinu

Priča i radovi novopečene umirovljenice Ericssona Nikole Tesle Đurđice Remenar pokazuju da život u mirovini može biti aktivan, kreativan i nadasve ispunjen. Ovo novo životno poglavlje za Đurđicu znači samo još više iskoraka u nešto novo i - zabavno!

 

Đurđica je cijeli radni vijek provela u našoj kompaniji, uglavnom u Centru za istraživanje i razvoj. Umjetnost je uvijek bila tu negdje, u pozadini i u željama, pa je pred kraj radnog vijeka Đurđica postala aktivnim članom Sekcije za umjetničku fotografiju i Likovne sekcije ETK.


Sama Đurđica o svojim interesima i hobijima kaže:


- Osim slikanjem i fotografiranjem, slobodno vrijeme u mirovini ispunjeno mi je i ukrašavanjem dekorativnih i uporabnih predmeta raznim tehnikama naučenim na brojnim hobby-art radionicama. Ljubav prema lijepom posebno me veže i za prirodu: uživam u cvijeću i brojnim plodovima vlastitog vrta, a slatkoću voća na kraju pretačem u likere. Sve ove aktivnosti dokazuju da postoji život i nakon odlaska u mirovinu, šali se Đurđica govoreći o osjećaju ispunjenosti i velikog veselja koje pronalazi u svojim kreativnim hobijima.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle

Katalog