Search
Hrvatska
"Komunikacije" - arhiva 
ISSN 1334-0441
Izdanje 2003.
Sretan Božić i uspješna nova 2004. godina
Naša kompanija postala je prva hrvatska tvrtka, prva kompanija u korporaciji Ericsson, i među malobrojnima u Europi kojoj je Europska zaklada za upravljanje kvalitetom (EFQM - European Foundation for Quality Management) iz Bruxellesa, nakon dugotrajne, temeljite i stroge procjene, dodijelila certifikat Prepoznat po izvrsnosti (Recognised for Excellence).
Tradicionalni Obiteljski dan naše kompanije, održan 6. rujna na Jarunu, protekao je obasjan kasnim ljetnim suncem, a takvo je bilo i raspoloženje više od dvije tisuće gostiju - naših zaposlenika i članova njihovih obitelji koji su dobro raspoloženje podijelili s bivšim kolegama, danas umirovljenicima te uvaženim uzvanicima.
Tijekom lipnja stručnjaci našega Izvoza 1 ugovorili su jedanaest većih i manjih poslova, u ukupnoj vrijednosti 6,2 milijuna dolara, s kupcima na tržištu Ruske Federacije, Bjelorusije, Ukrajine i Kazahstana.
Ovogodišnji MIPRO, 26. po redu, održan je pod visokim pokroviteljstvom Slavka Linića, potpredsjednika Vlade Republike Hrvatske, koji je i otvorio skup.
Čestitamo međunarodni Praznik rada
Novo iznenađenje u predstavljanju Ericssonovih poslovnih komunikacija hrvatskoj javnosti, a prije svega gospodarstvenicima i članovima poslovnih decision making grupa u zemlji, priredio je Ericsson Nikola Tesla 27. ožujka 2003. na promociji održanoj u Kulturnom centru Centra Kaptol. 
Ericsson Nikola Tesla proglašen je najboljim poduzećem pa stoga i dobitnikom Zlatne kune, u kategoriji velikih tvrtki, a u konkurenciji s drugim jakim hrvatskim tvrtkama.
Tradicionalni sastanak svih menadžera ETK, na kraju jednogodišnjega razdoblja, prošao je u optimističnom tonu. Ericsson Nikola Tesla je u 2002. ostvario svoje planove svih ključnih pokazatelja poslovanja, a u nekima i nadmašio zacrtano.