Search
Hrvatska
Business Process Conference 2007.  
Održana 6. međunarodna konferencija o poslovnim procesima

U Zagrebu se 23. i 24. listopada održala 6. međunarodna konferencija o poslovnim procesima - Business Process Conference 2007. u organizaciji Ekonomskog fakulteta Zagreb, Fakulteta organizacije i informatike Varaždin te tvrtke Infodom d.o.o. uz visoko pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske i svjetski renomiranoga Business Process Management Institutea. Na konferenciji su sudjelovali stručnjaci naše kompanije.


U Zagrebu se 23. i 24. listopada održala 6. Međunarodna konferencija o poslovnim procesima - Business Process Conference 2007. u organizaciji Ekonomskog fakulteta Zagreb, Fakulteta organizacije i informatike Varaždin te tvrtke Infodom d.o.o. uz visoko pokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske i svjetski renomiranoga Business Process Management Institutea.


Konferencija o poslovnim procesima, tijekom ovih godina, postala je najznačajnija konferencija u regiji s tematikom poslovnih procesa i upravljanja znanjem, a prepoznat je i njen utjecaj na projekte brojnih organizacija u gospodarstvu i javnom sektoru.


Ovogodišnja konferencija održala se pod motom: "Transformacijom poslovanja do tvrtke znanja". Fokus konferencije bio je na upravljanju i inovacijama  iz područja  poslovnih procesa, odnosno razvoj procesnih znanja, kao pretpostavka za kvalitetno umrežavanje tvrtki te povećanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva u cjelini.


Konferencija je okupila gotovo 300 stručnjaka iz gospodarstva i državne uprave, te znanstvenika i sveučilišnih profesora iz područja menadžmenta, informatike i komunikacija.


U radu konferencije, uz ostale renomirane stručnjake,  sudjelovali su i stručnjaci iz Ericssona Nikole Tesle. U ulozi ključnog govornika na konferenciji izlagao je  Damir Bušić, direktor Sistemske integracije, a tema njega izlaganja bila je   "Konkurentnost na globalnom ICT tržištu", dok je Grgo Miočić, IBM FileNet Solution Architect u odjelu Sistemske integracije, izlagao je na temu "Ericsson Nikola Tesla - Tvrtka znanja". Drugog dana konferencije naši stručnjaci održali su radionicu pod radnim naslovom: FileNet IBM Business Process Management Package.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle