Search
Hrvatska
Dan dobavljača 
Održan Dan dobavljača i poslovnih partnera naše kompanije

U utorak, 12. lipnja 2007. u našoj je kompaniji održan drugi po redu Dan dobavljača i partnera. Ovo događanje okupilo je oko 60 dobavljača i partnera te naše zaposlenike koji s njima surađuju.


Ericsson Nikolu Teslu predstavila je Snježana Bahtijari, direktorica Kompanijskih komunikacija koja  je ujedno i predsjednica Zajednice za društveno odgovorno poslovanje pri HGK. Uz razvoj kompanije i  ključne pokazatelje poslovanja ETK ona je na skupu posebno naglasila da se naša kompanija rukovodi poslovnom izvrsnošću u svim segmentima svog poslovanja, ulaže u stjecanje novih kompetencija i podjelu znanja, njeguje profesionalnost, transparentno poslovanje, društvenu odgovornost, partnerski odnos s kupcima i dobavljačima te povjerenje dioničara, a isto to očekuje i od svojih poslovnih partnera. Direktorica Kompanijskih komunikacija zatim je govorila o kompanijskom poslovanju u skladu s načelima održivog razvoja i odgovornom ponašanju ETK prema društvenoj zajednici što nadilazi sferu sponzorstva i donacija s kojima se najčešće poistovjećuje.


Ivan Perić, menadžer nabave u ETK zatim je dao viziju dugoročne suradnje naše kompanije sa svojim dobavljačima i partnerima s posebnim naglaskom na uvođenje e-Sourcinga tj. informatizacije nabave koja će unaprijediti poslovanje kompanije i njenih dobavljača. Kako se očekuje, u cijelom poslovnom procesu nabave dobavljači također moraju težiti operativnoj izvrsnosti, inovativnosti, brzini rada, fleksibilnosti, preuzimanju dijela rizika, razumijevanju potreba krajnjih kupaca i sl.


U nastavku izlaganja Sandra Živković, marketing menadžer, detaljnije je upoznala prisutne s informatičkim alatima kojima se Ericsson Nikola Tesla dnevno služi u svom poslovanju i koji su u najvećoj mjeri dostupni svim zaposlenicima, a što u konačnici pridonosi brzini i internoj poslovnoj efikasnosti.


Skup je završio neformalnim druženjem na kojem su razmijenjena iskustva u ovome području. Dobavljačima i partnerima prenesena je jasna poruka da se mogu razvijati zajedno s nama kako bi se kroz suradnju iskoristili potencijali i mogućnosti tržišta. Više informacija o događanju bit će objavljeno u idućem broju "Komunikacija".

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle