Search
Hrvatska
Distribucija glazbe 
Ericsson potpisao ugovor s vodećim distributerom glazbe nezavisnih izdavača

Ericsson je 22. siječnja na MIDEM-u, globalnoj glazbenoj konferenciji potpisao s kompanijom The Orchard globalni ugovor za distribuciju pjesama i melodija s Orchardove liste nezavisnih glazbenih izdavača širom Ericssonove globalne mreže. Ugovor pokriva sve veće države osim SAD.


The Orchard je vodeći distributer glazbe s nezavisnih lista, s katalogom s više od milijun pjesama iz 73 zemalja od tisuća nezavisnih glazbenih izdavača i iz svih glazbenih žanrova. Ovaj ugovor omogućit će Ericssonu ponudu značajne količine glazbenih materijala operatorima i njihovim pretplatnicima, a koja uključuje i skladbe Green Daya, Coldplaya i Raya Charlesa, kao i grupa u usponu poput The Hold Steady.


Katalog ovoga distributera bit će uključen u ponudu sadržaja povezanih s Ericssonovom "white-label" glazbenom uslugom. Ova usluga omogućuje operatorima i ponuditeljima sadržaja da se usredotoče na njihov temeljni posao, a Ericsson upravlja "end-to-end" platformom, uz najnoviji i najatraktivniji glazbeni sadržaj. Korisnici će moći izabrati iz cjelovitog kataloga različite sadržaje te platiti za njih u sklopu računa za mobilni telefon.

O Ericssonovoj ponudi u području upravljanih usluga

Ericsson posjeduje najopsežniju ponudu upravljanih usluga u području telekomunikacija. Ona uključuje niz usluga, od dizajniranja, izgradnje, operacija i svakodnevnog upravljanja radom mreže kupca , do hostinga aplikacija i enablera, kao i osiguravanja pokrivenosti mreže i kapaciteta na zahtjev. Ericsson je neosporni lider u upravljanim uslugama i službeno je objavio preko 100 ugovora u ovome području s operatorima širom svijeta od 2002. godine U svim trenutačnim ugovorima vezanim uz upravljane usluge, isključujući hosting, Ericsson upravlja mrežama koje ukupno poslužuju 80 milijuna korisnika širom svijeta.


Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle