Search
Hrvatska
Donacija 
Ericsson Nikola Tesla donirao hrvatskim braniteljima vrijednu kompjutersku radionicu

Ericsson Nikola Tesla, kao društveno odgovorni poduzetnik, ima proaktivni stav u uočavanju potreba, širenju potpore i razvijanju partnerstava sa zajednicom u kojoj djeluje. Kontinuiranim ulaganjem u vrijedne projekte cilj nam je stvoriti Hrvatsku u kojoj dominiraju znanje, inovativnost i otvorenost prema novim idejama.

 

U želji da jednim vrijednim projektom pomognemo upravo onima koji su kroz svoj doprinos u Domovinskom ratu najviše pomogli stvaranju Republike Hrvatske, odlučili smo se za donaciju vrijedne kompjuterske radionice Udruzi hrvatskih branitelja liječenih od PTSP-a Šibensko-kninske županije - "Tvrđava Knin".

 

Upravo danas na put prema Kninu krenula je donacija za koju je kompanija izdvojila gotovo 100.000 kuna, a sastoji se od 10 vrhunskih osobnih računala te mrežnog laserskog pisača. Mr.sc. Gordana Kovačević, predsjednica kompanije tom je prigodom naglasila: "Nadamo se da će ova vrijedna donacija znatno unaprijediti uvjete djelovanja Udruge hrvatskih branitelja na kninskom području, te omogućiti članovima, njihovim obiteljima i poslovnim partnerima pristup suvremenim tehnologijama. Ericsson Nikola Tesla, kao društveno odgovorna kompanija, želi ovim projektom potaknuti i ostale uspješne gospodarske subjekte u Hrvatskoj da se pridruže našim naporima kako bi što veći broj hrvatskih građana dobio šansu da aktivno sudjeluje u društvu znanja, kojemu težimo."

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle