Search
Hrvatska
Napredna tehnologija za inteligentno usmjeravanje 
Ericsson i Redback potpisali 43 ugovora s operatorima u 30 zemalja

Redback Networks, vodeći proizvođač video-centričnih usmjeritelja za 75 posto najvećih triple-play mreža u svijetu, koji od siječnja 2007. posluje u okviru korporacije Ericsson, dosad je potpisao 43 ugovora s operatorima u 30 zemalja. Među ugovorima su i oni s operatorima iz skupine najvećih 20 fiksnih operatora u svijetu kao i ugovori iz skupine najvećih 10 mobilnih operatora u svijetu.

 

Redbackove SmartEdge® usmjeritelje koristi 16 operatora iz skupine Top20 telekomunikacijskih kompanija širom svijeta, a globalno ih koristi preko 200 operatora. Redbackovi usmjeritelji koriste se za podatkovne, govorne i video usluge u više od 75 posto najvećih telekomunikacijskih kompanija svijeta. Tipične mrežne aplikacije za koje se koriste SmartEdge usmjeritelji uključuju širokopojasni pristup (poput Internet usluga velike brzine), rubno usmjeravanje (npr. VoIP i VPN usluga) te Ethernet agregaciju (IPTV i druge video usluge).

 

Ericsson kao isporučitelj rješenja "s kraja na kraj" fiksnim i mobilnim operatorima u području IMS-a, soft-switchinga, optičkog prijenosa i širokopojasnog pristupa neosporni je tržišni lider u telekomunikacijskoj infrastrukturi. Redbackova tehnologija za inteligentno usmjeravanje bit će vrlo važan dio većine tih rješenja.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle