Search
Hrvatska
Ericsson Nikola Tesla podržao projekt LOGIN@EUROPE 
Nagrade najboljima u natjecanju LOGIN@EUROPE

LOGIN@EUROPE tradicionalno je godišnje natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola u izradi internetskih stranica za mlade, sadržajno vezanih uz Europsku uniju. Ove godine tema natjecanja bila je "Aktivna uloga mladih u izgradnji vlastite budućnosti i budućnosti Europske unije".


Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom -CARNet organiziralo je povodom obilježavanja Europskog tjedna završnu ceremoniju dodjele nagrade najboljim sudionicima natjecanja u prostorijama CARNeta u Zagrebu.

Na svečanosti dodjele nagrade najboljima se obratila mr.sc. Marija Pejčinović Burić, državna tajnica za europske integracije, naglasivši važnost stvaranja svijesti kod mladih da im sudjelovanje u europskim inicijativama i obrazovnim programima otvara nove mogućnosti i prilike za stručno usavršavanje i napredovanje.


Nagradu za najbolju web stranicu osvojila je Tehnička, industrijska i obrtnička škola iz Čakoveca. Svi članovi prvonagrađenog tima dobili su mobilne telefone Sony Ericsson K 800i, poklon kompanije Ericsson Nikola Tesla, koje je nagrađenima uručila direktorica Kompanijskih komunikacija, Snježana Bahtijari. Uz čestitke mladima na ostvarenom uspjehu ona je naglasila da kompanija od samog početka podržava projekt Login@Europe te na taj način podupire inovativnost te razvoj kompetencija i znanja mladih o Europskoj uniji.

 

Kompanijske komunikacije Ericssona Nikole Tesle